demo Italiaans voor beginners

gratis
Aanvragen
Contact opnemen

Demo Italiaans voor beginners


Demo Italiaans voor beginnners

Test uw kennis van het Italiaans. Doe de demo.

Wat leuk dat u ervoor openstaat om de Italiaanse taal te leren! Dankzij de speciaal samengestelde demo van Tutta Lingua gaat u proeven van de online cursus voor beginners. U krijgt daarmee oefeningen voor op uw laptop én daarnaast werkt u via de MemoTrainer app op uw mobiele telefoon.

Proeven aan de manier van werken

De demo is met name bedoeld om de manier van werken duidelijk te maken. U zult merken dat u actief met de stof bezig gaat door een variatie aan vragen. De demo bevat een kleine selectie uit de lessen van Blok 1 van de cursus. De demo bevat daarmee slechts zo'n 5% van de cursus die in totaal bestaat uit 6 blokken van vier lessen.

De Memotrainer installeren en ermee oefenen

In de demo gaat u ook proeven aan het werken met de MemoTrainer op uw telefoon. Door de dagelijkse herhalingen blijft de stof veel beter 'hangen'. U krijgt oefeningen die u al gehad heeft, en oefeningen die net iets moeilijkers zijn.
Om de app te installeren, ontvangt u zodra u gestart bent een mail van ANewSpring. Daarin staan de links om de app te downloaden. Na het downloaden komt u op de welkomstpagina van de app, daar vult u de omgevingslink tuttalingua.anewspring.nl in en uw mailadres en wachtwoord.

Tien dagen proberen

Rest mij nog om u succes en veel plezier te wensen met deze demo. O ja, u hebt tien dagen om alles uit te proberen! Daarna overtuigd? Dan wordt het tijd voor de volgende stap inschrijven voor de cursus Italiaans online.

Hartelijke groet,

Fiona Stramigioli-Woering, docent Italiaans

Demo Italiaans voor beginners


Demo Italiaans voor beginnners