Demo Italiaans voor beginners deel 2

Aanmelden
Contact opnemen
Wil je verder met Italiaans leren? Doe nu de demo van de vervolgcursus.

Wat leuk dat je jouw kennis van de Italiaans taal wilt uitbreiden. Dankzij de speciaal samengestelde demo van Tutta Lingua ga je proeven aan de vervolgcursus Italiaans voor beginners. Je krijgt daarmee enkele oefeningen voor op je laptop én daarnaast werk je via de MemoTrainer app op je mobiele telefoon.

Proeven aan de manier van werken

De demo is met name bedoeld om de manier van werken duidelijk te maken. Je zult merken dat je actief met de stof bezig gaat door een variatie aan vragen. De demo bevat een kleine selectie lessen van de cursus. De demo bevat daarmee slechts zo'n 5% van de cursus die in totaal bestaat uit 5 blokken van vier lessen.

De Memotrainer installeren en ermee oefenen

In de demo ga je ook proeven aan het werken met de MemoTrainer op je telefoon. Door dagelijkse herhalingen blijft de stof veel beter 'hangen'. Je krijgt oefeningen die je al gehad hebt, en oefeningen die net iets moeilijkers zijn.
Om de app te installeren, ontvang je zodra je gestart bent een mail van ANewSpring. Daarin staan de links om de app te downloaden. Na het downloaden kom je op de welkomstpagina van de app, daar vul je de omgevingslink tuttalingua.anewspring.nl in en je mailadres en wachtwoord.

Tien dagen proberen

Rest mij nog om je succes en veel plezier te wensen met deze demo. O ja, je hebt tien dagen om alles uit te proberen! Daarna overtuigd? Dan wordt het tijd voor de volgende stap inschrijven voor de cursus Italiaans online.

Hartelijke groet,

Fiona Woering, docent Italiaans

Demo Italiaans voor beginners A1 vervolgcursus